Bestilling af pdf-filer

Når du har afgivet og betalt din bestilling, vil du modtage en kvittering pr. e-mail. Du vil da umiddelbart kunne downloade pdf-filen.

Bestilling af abonnement

Et abonnemet tegnes for et år af gangen og består af fire papirudgaver af tidsskriftet samt et login til gratis download af nye artikler.

Når du har bestilt og betalt dit abonnement, vil du uden for ferietid, i løbet af 3 hverdage, modtage en e-mail med en adgangskode og brugernavn til dit login.

Du vil modtage dit første nummer af tidsskriftet, første gang det udkommer, efter at du har tegnet abonnementet.

Dit abonnement skal fornys efter et år, hvis du stadig ønsker at have mulighed for download af nye artikler og at modtage papirudgaven af tidsskriftet.

Du har 14 dages fortrydelsesret, efter at du har tegnet dit abonnement.

Betaling og sikkerhed

Al betaling på TidsskriftetSpecialpaedagogik.dk foregår via kreditkort. Alle transaktioner gennemføres af ePay, som er certificeres efter PCI-standarden, der kræver at flere end 200 sikkerhedspunkter overholdes. De kortoplysninger, du indtaster ved køb af varer på vores webshop, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som kun du og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der kan se eller gemme oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Det er muligt at betale med følgende kort:

  • Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • American Express

Alle priser på TidsskriftetSpecialpaedagogik.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusiv moms og afgifter. De gældende priser fremgår på Tidsskriftet Specialpædagogik.dk på tidspunktet for ordreafgivelsen og fremgår af ordrebekræftelsen. Hos TidsskriftetSpecialpaedagogik.dk opkræver vi intet gebyr for brugen af kreditkort.

Bemærk at nogle udenlandske banker kan pålægge et gebyr på transaktioner i vores webshop. Gebyret opkræves direkte af banken, og vi kan ikke refundere det. For flere informationer, kontakt venligst din bank.

Hjemmesiden www.tidsskriftetspecialpaedagogik.dk drives af virksomheden:

Tidsskriftet Specialpædagogik
Vandkunsten 12
1467 København K
Tlf:33696231
E-mail NVE@dlf.org el. mefr@dlf.org

Hvis du har sprøgsmål til hjemmesiden og de produkter, som du har adgang til herpå, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forbehold for ændringer

Tidsskriftet Specialpædagogik forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.