Forside » Køb tidsskrifter og artikler » 2007-1 Tidsskriftet Specialpædagogik

2007-1 Tidsskriftet Specialpædagogik

kr.0.00 kr.

Du downloader pdf af tidsskriftet ved køb

  Kommentar 2007-1

  Godt nytår!

  Så står vi igen på udfordringens holdeplads.

  Vores alt overskyggende mål må være, at sikre specialpædagogikken og specialundervisningen!

  I skrivende stund står det ikke helt klart for alle, under hvilke forhold eller i hvilket regi. Men – det må ikke være med til at sløre, at der er nogle mennesker der har behov for en speciel indsats.

  Vi har et medansvar for, at disse mennesker får et optimalt og specielt tilbud – hele livet. I den forbindelse vil redaktionen gerne sende en tak, til de mennesker der stadig har så meget ”gå på mod”, at de tager sig tid til at skrive og formidle deres tanker og ideer.

  Disse input er med til at bibeholde identitet omkring de specielle forhold der gør sig gældende, når vi alle skal have en chance her i livet.

  Det er ikke nok at påstå: – at enhver er sin egen lykkessmed. En af specialpædagogikkens / – undervisningens styrke er/har været, at specialpædagogerne/ -underviserne er i besiddelse af en stærk identitet. Denne identitet er det nødvendigt at bevare, og vi tror, – at: det gør vi bedst ved at samle os i ”Danmarks Specialpædagogiske Forening”.

  Det vil give specialpædagogikken / -undervisningen mulighed for at udvikle og forny sig, og sikre at vi derigennem får et fælles og stærkt talerør.

  Lone Dall & Helga Gaardmand