Forside » Køb tidsskrifter og artikler » Fra 2007-2 Hvordan ting kan vokse op nedefra! – en kreativ arbejdsmodel som redskab til at skabe nye tanker, idéer og alternative løsninger i pædagogiske miljøer

Fra 2007-2 Hvordan ting kan vokse op nedefra! – en kreativ arbejdsmodel som redskab til at skabe nye tanker, idéer og alternative løsninger i pædagogiske miljøer

kr.0.00 kr.

Du downloader pdf af tidsskriftet ved køb

  Anne Sofie Møller Sparre, psykolog, PPR Århus Kommune ( i kreativt samarbejde med Christian Hostrup, Helen Mors og Stine Clasen)

  Hvordan ting kan vokse op nedefra!

  – en kreativ arbejdsmodel som redskab til at skabe nye tanker, idéer og alternative løsninger i pædagogiske miljøer

  Jonas er elev i 6.d. Han pjækker meget fra skole og virker trist og uoplagt. Lærerne synes ikke rigtig, at de kan gøre noget ved det og har svært ved helt at finde ud af, hvad det er, Jonas er så tynget af.

  De oplever ind imellem, at Jonas tager godt fra fagligt, men så pjækker han pludselig nogle dage i træk, og så føles det som om, alt er tabt på gulvet, og man skal begynde forfra.

  Lærerne er frustrerede og begynder at mærke, at de bliver opgivende over for Jonas. Det tapper dem for energi, og de har brug for at finde ny inspiration til arbejdet og nye idéer til, hvordan de kan komme videre med Jonas.