Forside » Køb tidsskrifter og artikler » Fra 2011-5 Kommunikationsværksted for børn med cochlear implant og deres forældre

Fra 2011-5 Kommunikationsværksted for børn med cochlear implant og deres forældre

kr.0.00 kr.

Du downloader pdf af tidsskriftet ved køb

    Bente Karlshøj, tale- hørepædagog, Center for Tegnsprog, UCC, Eva Knudsen, tale- hørepædagog, Center for Tegnsprog, UCC, Susanne Carstensen, cand.mag. audiologopædi, Center for Tegnsprog, UCC og Jesper Dammeyer, ph.d., cand.psych.aut., Center for Tegnsprog, UCC og Institut for Psykologi, KU

    Kommunikationsværksted for børn med cochlear implant og deres forældre

    Artiklen beskriver ideerne bag et kommunikationsværksted, hvor barnets sproglige udvikling ses i sammenhæng med forældrenes støtte, samvær med andre børn, social trivsel og leg.

    Et kommunikationsværksted, hvor det er muligt at fokusere på og integrere forskellige aspekter af barnets udvikling samt inddrage forældrene, kan være en brugbar specialpædagogisk ramme og tilgang til børn, hvis sprogudvikling kræver ekstra støtte.

    Artiklen omhandler børn med cochlear implant (CI), men mange af de talepædagogiske principper og metoder, som præsenteres, vil også være relevante for andre grupper af børn med sprogvanskeligheder.