Forside » Køb tidsskrifter og artikler » Fra nr 2023-4 Dialog med praksis Specialpædagogik med smil og struktur: En opdagelsesrejse i teori og praksis

Fra nr 2023-4 Dialog med praksis Specialpædagogik med smil og struktur: En opdagelsesrejse i teori og praksis

kr.40.00 kr.

Du downloader pdf af tidsskriftet ved køb

  Af Marianne Glud, lærer med konsulentfunktion og Jacob Thorsted, Viceskoleleder, arbejder begge på dagbehandlingsskolen – Kathøj Svallerup skole i Kalundborg

  Dialog med praksis

  Specialpædagogik med smil og struktur: En opdagelsesrejse i teori og praksis

  Velkommen til vores nye tiltag, Dialog med praksis, hvor vi præsenterer eksempler på fagprofessionelles arbejde med specialpædagogik og inklusion.

  I denne udgave præsenterer Marianne Glud, lærer med konsulentfunktion, og Jacob Thorsted, viceskoleleder, begge fra dagbehandlingsskolen Kathøj Svallerup Skole i Kalundborg deres arbejde med kursusrækken Socialfag for kommunens lærere og pædagoger.

  Foruden dette tilbyder de også selvforståelseskurser for børn og unge i udfordringer, for deres forældre samt kurser for fagfolk.

  Artiklen er en redigeret udgave af en dialogisk interview-form mellem redaktøren og Marianne og Jacob, og endelig redigeret til artikelform. Redaktør: Anne Marie Dahlstrøm. Færdigredigeret af: Anette Lind.